Minden évnek megvannak a színei, melyek uralják a divatot. Ilyen volt 2010-ben a türkiz, 2011-ben a mályvás rózsaszín, 2012-ben pedig a mangó.

Smaragd az alkalmi divatban

A Pantone Intézet évről évre meghatároz egy színt, mely dominálni fog az adott évben. Nem csak a divat terén, hanem többek között a lakberendezés területén is megjelenik. 2013-ban a smaragd zöld kapta ezt a kitüntetést! Az Intézet munkatársai így definiálták döntésüket: „ Életteli, ragyogó,buja, zöldellő zöld”.

Erre a színre azonban nem csak úgy ráböknek, hanem a kutatók szerint az idén ez a szín jellemzi leginkább a tervezők és talán az emberek hangulatát is. A tervezők ilyenkor mindenkit tetőtől – talpig képesek smaragdba öltöztetni. Hétköznapokon törtfehérrel és bézzsel párosítsuk, elegáns megjelenéshez válasszuk a fekete és fehér színt, egy feltűnőbb vidám kinézethez a királykék és citrom szín a legmegfelelőbb.

smaragd1

Ez a szín garantálja, hogy minden szempár csak rátok figyeljen! Nem véletlen, hogy a sztárok is szívesen viselik: Ezt a ruhát már megvásárolhatjátok a SES Exclusive üzletben a Mammut I. Bevásárlóközpontban.


 Kate Middleton smaragdban:

smaragdkate midellton

Összegzés
Cím:
2013 divatszíne: SMARAGD
Szerző:
Leírás:
Nem csak a divat terén, hanem többek között a lakberendezés területén is megjelenik. 2013-ban a smaragd zöld kapta ezt a kitüntetést

Szólj hozzá Te is!

comments