Ebben a rovatban nemzetközi divateseményekről és szabadidős programokról adunk számot, amik kitűnő alkalmak lehetnek egy kellemes kiruccanásra illetve egy kiöltözésre:

  • 2013.08.20. – Nemzeti Bormustra

 Szent István Ünnepi Nemzeti Bormustra 2013. augusztus 20-án Budapesten a Váci 1 Tetőteraszon. Magyarország legkülönlegesebb borai és hungarikumai korlátlanul a legcsodálatosabb kilátással a tűzijátékra a város felett. Több száz hazai borkülönlegesség a legnemesebb Hungarikum falatokkal fűszerezve. Jegyek elővételben már kaphatóak.

  • 2013.08.31. – Macskák a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kibővített díszlettel, a megszokottnál nagyobb tánckarral, élő zenekarral és kórussal mutatjuk be a musicalt. A fantasztikus előadáson kívül a gyönyörű környezet és a csillagos égbolt teszi mindenki számára felejthetetlen élménnyé az estet.

  • 2013.09.18. – Charm Lady Megnyitó

Az Árkád Bevásárlóközpontban a Charm Lady divatüzlet zártkörű megnyitója. Magyarországon az egyetlen üzlet, ahol Morilee alkalmi ruhákat lehet kapni. Emellett még számos nemzetközi márka képviselteti magát az üzletben. Folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk kedves vásárlóinkat 2013.09.19-től az I. emeleten. Jegyeket a megnyitóra az Alkalmi Divat Facebook oldalon lehet nyerni.

esemény

 

Orgona koncert a Szent István Bazilikában

A koncert anyagát Teleki Miklós orgonaművész állította össze, aki – Virágh Andrással együtt – Magyarország legjobb orgonaművészei közé tartozik. Az áriákat a Kossuh díjas művész, Kováts Kolos adja elő, Magyarország egyik leghíresebb operaénekese. A koncerten fuvolakísérettel közreműködik Krusic Eleonóra is, aki különböző zenekarokkal lépett fel számtalanszor külföldön és hazánkban. Az előadások 20 órakor kezdődnek.

Augusztus 1. 8. 15. 22. 29.
Szeptember 5. 12. 19. 26.
Október 3. 10. 17. 24. 31.
Recirquel – Éjszaka a cirkuszban

A RECIRQUEL új cirkusz társulat előadásában, a Müpa és a Tavaszi Fesztivál közösen bemutatja az “Éjszaka a Cirkuszban” produkciót. Lélegzetelállító artisták, zenészek és színészek egy vándor társulat történetét mesélik el, akik a ködben eltűnt cirkuszukat próbálják újra megtalálni. Egy varázslattal teli előadás bemutatója a Fesztivál Színházban, a nézők minden korosztályának.  2013.10.02-ig van lehetőség megnézni őket a Művészetek Palotájában.

VAN GOGH Álmai kiállítás

Új dimenzióban mutatja be Vincent van Gogh 200 remekművét a VAM Design Center kiállítása. A világhírű művész munkáit egy speciális eljárás segítségével digitálisan újították fel – lehetővé téve, hogy a festő által elképzelt eredeti színek is láthatóak legyenek rajtuk. A Van Gogh Álmai Kiállítás része 7 darab 3D-s animáció is, amelyek lehetőséget kínálnak arra, hogy alaposabban betekintsünk Van Gogh világába. A tárlat 2013. november 30-ig érhető el a nagyközönség számára.

Szólj hozzá Te is!

comments