Minden várakozást felülmúlt  a szerda esti Charm megnyitó fogadása az Árkád 2-ben!  Az exkluzív alkalmi divatüzlet megnyitójára több híresség is ellátogatott, hogy szemügyre vegyék a legújabb külföldi trendeket.  Az üzlet különlegessége, hogy  pallettájukon olyan vezető divatmárkák kaptak helyet, mint a MoriLee, Philippe Carat vagy a Jean Paul Berlin.

Charm_900px-0008

„A minőség nem luxus” – hallhattuk a több divatüzlettel is rendelkező tulajdonos köszöntőjéből.  A főleg francia, amerikai és német ruhakölteményeket végignézve már nem csak egy jól hangzó szlogent, hanem értéket és tartalmat is társítunk a Charm-hoz. Több nem megszokott erősséget is a magáénak tudhat az üzlet, minthogy hetente frissül az árukészlet, valamint minden ruhadarabból csak egy-egy darab van méretenként.

Charm_900px-0143

A fogadás mondhatni barátok közt zajlott, mivel több sorozatszínésznő is látogatását tette a rendezvényen. Fodor Zsóka, Csomor Csilla és Madár Veronika is emelte az est fényét közvetlen természetével.  Az ország Magdi anyusa egy kosztümmel lepte meg barátnőjét az este folyamán, ezalatt a szépségéről híres Szunai Linda és a páratlan hangú Erdőhegyi Brigitta a csipkeruhákat szemrevételezték.

Charm_900px-0216

A Charm már a nagyközönség előtt is megnyitott és várja a minőségi darabokra vágyó “boltkórosokat” az Árkád Bevásárlóközpont I. emeletén a posta után.

Szólj hozzá Te is!

comments