romantikus darabok_csipkeMit viseljünk, ha nőiesek és elegánsak akarunk lenni vagy éppen csak kellően romantikus stílust szeretnénk kifejezni öltözködésünkkel? A szentimentális darabok sosem mennek ki a divatból. Összegyűjtöttem néhány ötletet,remélem megtaláljátok a kedvetekre való darabot.

Hátdekoltázs
Napjainkban gyakran találkozunk a háton dekoltált ruhákkal. Ezek szintén a romantikus ruhatár kötelező elemei. Ha ez a ruhadarab még rózsaszín is, az még inkább erősíti a romantikus vonalat.

romantikus_csábító vörösCsábító vörös

Ha szerelem, akkor a piros és a vörös szín, ami az elsők között eszünkbe jut. Így akár tetőtől talpig is vörösbe borulhatunk, ha kedvünk tartja, de fehér vagy fekete színnel kombinálva egy vörös nadrág vagy egy világosabb blúz is kiváló választás. Ne feledjük, a vörös rúzs (persze csak a merészebbeknek) is lehet divatkellék.

Csipke minden mennyiségben 
Az egyik legromantikusabb anyag, ami újra és újra különböző változatokban mindig megtalálható a ruhatárunkban, az a csipke. Manapság a blúzokat, táskákat, kendőket, szoknyákat, de gyakran még a nadrágokat is díszítő anyagról van szó, amely, ha megfelelően hordjuk, sejtelmesen szexi vagy visszafogottan elegáns összhatást eredményez. Nincs is romantikusabb anyag a csipkénél. Egy lazább szabású csipkeruha pedig kitűnően alkalmas lehet egy közös vacsorára a kedvesünkkel, akit biztos, hogy leveszünk a lábáról ezzel a sejtelmesen szexis ruhadarabbal. romantikus darabok_csipke

 

Szívecske minta
A romantikus hangulat elengedhetetlen kelléke egy bármilyen szívekkel díszített ruha vagy felső viselése. Ezeket a ruhadarabokat bátran viseljünk valamilyen rózsaszínű vagy vörös nadrággal vagy más csajos kiegészítővel, így hangsúlyosabbá téve a romantikus hangulatot.

Szólj hozzá Te is!

comments